Hőkezelő berendezések

A Weldotherm® hőkezelő berendezések

precíz és professzionáliy előmelegítést és optimális hő-utókezelést biztosítanak minden helyszínen és minden körülmény között. Szériaszerűen fejlesztünk és gyártunk teljesen automatikus, programos vezérlésű hőkezelő berendezéseket bármilyen teljesítményméretben, különböző számú szabályozókörrel. Ezek a legmagasabb fokú igényeknek is megfelelnek a hőkezelés során jelentkező pontosság terén és mind robusztus mivoltukkal, mind megbízhatóságukkal meggyőző eredményeket nyújtanak.

Hőelemek

A Weldotherm® hő- és előmelegítő elemek

robusztus fűtőelemek, melyek különösen jó stabilitással és hosszú élettartammal rendelkeznek. Optimálisan adják át a hőt a munkadarabnak.

A mérési és szabályozási technika

Az intelligens WELDOTHERM® mérési és szabályozási technika

precíz felügyeletet és hőkezelő berendezések idővezérelt kezelését teszi lehetővé. Hőkezelő berendezéseink egyszerű és pontos programozásához és vezérléséhez érdekes változatokat kínálunk.

Tartozékok

A Weldotherm® tartozékválasztéka

mindent elérhetővé tesz, mely a professzionális és hatékony hőkezeléshez fontos és hasznos.

A fogyóanyagok

A Weldotherm® fogyóanyagok

fontos összetevők az optimális és hatékony hőkezeléshez minden körülmény között. Minőségi anyagok minden hőmérsékletet felvesznek és védik az anyagokat és a műszerészt, így biztosítva a szakszerű hőszigetelést, rögzítést és a hő bevezetését.

Infravörös gázsugárzó

A bevált Weldotherm®

technika áram nélkül is optimális hőkezelést és első osztályú eredményeket ér el. Az összeszerelés vagy javítások során előfordulnak olyan helyzetek, melyekben a villamos előmelegítés nem lehetséges vagy túl nagy ráfordítással jár. A könnyebb és nem túl bonyolult feladatokhoz javasoljuk a WELDOTHERM® infravörös gázsugárzót, mely minőségi nemesacélból készült. Ez a készülékeket rendkívül könnyeddé és egyidejűleg robusztussá teszi.

A különleges fűtési rendszerek

A WELDOTHERM® különleges fűtőrendszerekkel nincs olyan feladat, mely nem lenne megoldható vagy túl bonyolult feladat lenne.